Nurettin Topçu Ümraniye Anaokulu
PARSELLER MAH. KARADENİZ CAD. NURETTIN TOPÇU ILKOKUKU SİTESİ NO 88 İÇ KAPI NO 1 ÜMRANİYE / İSTANBUL
02166101950
02166101951

VİZYON

Atatürkçü düşüncenin ışığında, demokratik, laik, insan haklarına saygılı; Türkçeyi doğru konuşabilen, düşünen, soran, sorgulayan, kendisi ile barışık, üretken, yeniliklere açık; milli, evrensel değerlere sahip, özgüven sahibi, kendini ifade edebilen ve eleştirel düşünebilen bireyler yetiştirmektir

MİSYON

Temel hedefimiz olan daha iyi olma duygusunu her zaman canlı tutmak, toplam kalite yolculuğuna öncü olmak, öğrendiklerimizi ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için kullanmak, bizi biz yapan bilinci oluşturmak, eğitimin yanında sosyal ve kültürel yönlerden çocuklarımızı en üst noktaya çıkarmak.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne olan uzaklığımız 34 km´dir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne olan uzaklığımız 7 km´dir.